internet marketing en seo

De meeste websites worden ontwikkeld zonder dat er rekening word gehouden met de belangrijke zoekmachines als, Google, Yahoo en Bing. Een zoekmachine gebruikt zogenoemde 'spiderbots' om uw website te indexeren. Wanneer uw internetsite slecht toegankelijk is voor deze 'bots' kan de zoekmachine u ook niet hoog in de zoekresultaten plaatsen. Webprojecten en de webdesign van expo4sure zijn voorzien van de nieuwste zoekmachine vriendelijke elementen en maken de site toegankelijk voor de spiderbots van Google en alle andere belangrijke zoekmachines.

zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wat is zoekmachine optimalisatie?
Zoekmachine optimalisatie is een online marketingvorm gericht op het verkrijgen ven meer relevante bezoekers en conversies op je website door middel van verbetering van de kwailiteit en de inhoud van de webpagina's.

 

internet marketing

Internet marketing is essentieel voor elke organisatie die zich online profileert. Inmiddels neemt het een groot gedeelte in de marketingmix voor zijn rekening. Desondanks blijven budgetten voor online campagnes laag in verhouding tot offline. Wij van expo4sure denken dat dit een gemiste kans is en willen onze klanten bewust maken van de mogelijkheden en toekomst van internet marketing. De mediaconsumptie van internet haalt tv met een rap tempo in. De huidige marketeers zijn zich onvoldoende bewust van de kansen die op het internet liggen. Dit heeft grotendeels te maken met scholing en geen verdieping in technische kennis. Kijk naar de komende generatie consumenten en het is bekend dat internet en mobile de toekomst hebben. Wij adviseren je hier graag bij en willen jou helpen om de concurrentie een stapje voor de blijven.

Wat verstaan we onder internet marketing?
Internet marketing is kortgezegt; de promotie van een product of dienst via internet. Enkele voorbeelden van marketing instrumenten die ingezet kunnen worden zijn:
- Zoekmachine marketing (bv: adverteren via Google Adwords)
- E-mail marketing
- Affiliate marketing
- Bannering

Voor meer informatie, advies of een offerte op maat neem vrijblijvend contact met ons op - 036 737 01 81.